• Hem
 • RSS
 •  

  Vem betalar?

  Angående intrånget på kärnkraftverken.

  De begick ett brott mot lagen och kommer att dömas och få böter. Så var det slit med den saken vad det gäller det rättsliga.

  Jag har länge funderat över hur Amnesty finansieras.Någon som vet. Insamlingarna kan knappast räcka till för att finansiera deras omfattande verksamhet över hela världen.

  4 svar till “Vem betalar?”

  1. Martin skriver:

   Amnesty har många miljoner medlemmar. Dessutom får de till och från stora donationer. Man är dock noga med vilka man tar emot sådana pengar ifrån.

  2. svenliljegrensr skriver:

   Det är just det jag menar. Var kommer pengarna från. Jag tycker det är lite suspekt och bidrar inte längre. Slutade för ett antal år sedan. Skumt!

  3. Martin skriver:

   Är det något särskilt du tänker på? På senare tid har Amnesty fått kritik från USA, Ryssland, Iran och Saudiarabien för att man är för ”ensidig” i sitt engagemang. Att bekämpa tortyr och dödsstraff är inte populärt överallt!

  4. svenliljegrensr skriver:

   Kolossalt många stora insatser men jag hittar ingen redovisning om finansiering. Den kan knappast vara bara bössinsamlingar och billiga medlemsavgifter. Eller är jag konspiratoriskt. Var medlem för ett antal år sedan men gick ur efter en incident som jag fann underlig och som jag inte sympatiserade med.

  Kommentera