• Hem
 • RSS
 •  

  Nu är det snart slut.

  2012 ligger i sina dödsryckningar, Det låter en aning ödesmättat men det är så. Sista dagarna som för vår del blir trevliga . Ingrid och jag har 35-årig bröllops dag. Det firar vi antagligen på lokal. Saiko kanske. Har hört en del gott om den ”japanen”. Nyårsafton blir på tu man hand med god mat och vid midnatt en kort promenad till Operan för lite musik och fyrverkeri.Detta om det är uppehållsväder.

  Nyårsmenyn blir förhållandevis lättlagad. Löjrom. Tartar på Salmalax. Grillad kammussla. Som varmrätt Laxfärserad bergtungsfilé med hummersås med något lämpligt tillbehör. Dessert ännu inte bestämd. Tycker ni kanske det låter ”tråkigt/udda” att fira på tu man hand. Jag kan försäkra att det tycker inte vi. Det har hänt förr både på ju och nyår.

  Med dessa korta ord vill jag önska er alla och mig själv ett gott slut och Ett Gott Nytt År.

  Jag vill inte undanhålla er min fars, sjömannens ständigt återkommande avskeds och välgångsönskningar.

  Vi ses på kajen i Liverpool, och måtte edra kameler alltid ha vatten.

  2 svar till “Nu är det snart slut.”

  1. Inge Blombergs gräddbullar skriver:

   GOTT NYTT ÅR,Sven och alla dina läsare.
   -med all respekt,så saknas man dig på Himmelrikets forum.

  2. svenliljegrensr skriver:

   Inge, jag kunde inte uppföra mig korrekt. Lika bra att avstå.:-) Måtte vi få ett år med mycket mff-glädje.Gärna med guldkant.
   Jag har en känsla, en bra känsla.Många som kommer att ta kliv.
   När sen eventuella stridigheter inom ledningen, alltifrån styrelsen till sportchef och tränare har lagt sig och frågetecken rätats ut, så kommer detta att rulla på med små dippar beroende på orutin.
   Min stora sorg är att min favoritspelare inför förra säsongen trampat så rejält i klaveret att han knappast kommer att spela i den ljusblå skjortan igen Tyvärr.

  Kommentera