• Hem
 • RSS
 •  

  Från ett fotbollsforum.

  Läser på ett fotbollsforum att en supporter tror att det skulle kosta 150 miljoner att bygga tak på Nya Stadion. Nu tror jag att redan den summan är ett för stort åtagande för MFF. Men faktum är att enl kunniga personer så måste stadion förstärkas i grunden och kostnaden skulle bli ett nytt stadion.  För egen del tror jag att att en växande opinion talar för att ett articifiellt underlag ligger relativt nära i tiden. Inom 5 år? Kanske tidigare.

  För egen del fördrar jag fotboll på gräs, men förstår om det sneglas mot alternativet med konstgjort material. Användbarheten ökar.

  4 svar till “Från ett fotbollsforum.”

  1. Mats Olsson skriver:

   För min del tror jag vi har två alternativ: rulla ut nytt gräs inför varje eller varannan säsong, eller konstgräs.
   Att hålla på som vi gör nu tror jag inte på, planen blir sämre och sämre.
   Om det kommer fram riktigt bra konstgräs, tror jag det blir bäst.

  2. JBL skriver:

   Jag delar din uppfattning Mats.

  3. Harald skriver:

   Konstgräs på Nya stadion: Fy.

   Tak: låter väldigt dyrt.

  4. svenliljegrensr skriver:

   Konstgjort underlag vill vi inte, men har klubben ekonomi att ha spelbar plan varje gång det behövs. I bästa fall nästan året runt. Att det går råder det inga tvivel om.

   Tak är definitivt bra att skrinlägga. Det finns inte en möjlighet. Punkt!

  Kommentera