• Hem
 • RSS
 •  

  Nu börjar Allsvenskan.

  På måndag, Annandag Påsk, startar Allsvenskan för MFF.

  Hemma mot Halmstad BK ser på pappret ut som en uppgift som MFF skall lösa ganska enkelt. Så tror jag också att det blir. Ett hemmastadion med över 15.000 på läktaren och ett motiverat MFF skall inte betyda annat än hemmaseger.Detta antagande bara baserat på känsla och inget annat. Om klubben har ambitionen att vara med i den allsvenska toppstriden så duger inget annat än seger hemma mot HBK, nyss promoverade.

  Dessvärre har jag av olika skäl missat de senare träningarna och vet inte hur Rikard Norling tänker ställa upp. jag gissar på en offensiv uppställning och optimism.

  Det skall bli väldigt spännande att se hur innermitt och anfall formeras.

  Framåt Malmö och en bra 2-0 seger.

  Kommentera