• Hem
 • RSS
 •  

  Efter AIK- MFF.

  Igår såg jag matchen på TV hemma i soffan med en god vän.
  Innan match gjorde jag en stekt bit av hästinnerfilé med drivor av stekt lök och potatispuré. Det slank ner en öl också.

  Jag sneglade på den sträckta MFF.flaggan och närde om än en försiktig optimism. Vad jag grundade den på är lite svara på. Skadaor på viktiga positioner och ännu inge rejäl ersättare om Matias skulle gå sönder.Norling hade verkligen behövt Miiko till sitt förfogande när det nu är bestämt att han kommer att spela.

  Jag skall inte referera matchen eftersom det redan är gjort så många gånger. Men ärligt talat så satt jag den sista halvtimmen och hoppades på att pågarna skulle klara en poäng. Jag hade varit nöjd med det.
  Nu visade Norlings mannar att de kämpade och visade mod mot ett lag som var snäppet bättre,fysiskt större och i desperat behov av poäng.
  Sen förundras och gläds jag över att spelare som Helander och Robin O. visar sådan klass. Inga misstag på en hel match. Och delad ledning i tabellen gläder och värmer ända in i hjärteroten.

  3 svar till “Efter AIK- MFF.”

  1. Lotta skriver:

   Härligt att fotbollen kan vara orättvis åt ”vårt” håll nångång….!!! Men oavsett det bortdömda målet så får väl AIK ”skylla” sig själv att dom inte lyckas få in bollen en gång till med det övertaget dom hade! :) Gött va det!
   Robin O imponerar! + många fler!

  2. Harald skriver:

   Robins start i allsvenskan håller på att göra honom till en kultspelare. En lugn målvakt utan åthävor som sannolikt redan har satt sig i respekt i serien.

  3. Pontus skriver:

   När man tittar på matchen i efterhand och ser den utan ljud och AIK-vänliga kommentatorer så är intrycket från andra halvlek helt annorlunda. Att vi är väl så bra i första var tydligt redan ”live”, men jag mindes andra halvlek som en gastkramning med kompakt tryck mot oss. Såhär i efterhand kan man konstatera att så inte är fallet. Vi lider lite av vår korta bänk i den här matchen när vi inte kan göra något byte som gör oss vassare, men faktum kvarstår vi vann och orättvist var det inte.
   Nu krossar vi Öster.

  Kommentera