• Hem
 • RSS
 •  

  Flottfärd.

  Ikväll, kl sex bordade vi Flotten vid Södertull.Jag hade kokt ett gäng grön sparris som ackompanjerades av kallrökt skinka och en sallad på svensk, färsk potatis, salladslök, gurka och tomat. Machesallad därtill. jag gör en dressing som jag hållit fast vid sedan tidigt sextiotal, med små variationer. Både jag och Ingrid gillar den och den fungerar till  det mesta.

  Det var regnigt och faktiskt inte mer än 11-12 grader. Men med trevligt sällskap Lars och Maria så blev kvällen lyckad. Jag ”övertalades” t o m att bidra med sång. Inte så svårt. Taube. Ellinor dansar.

  En kort sväng till Bullen efter det. Där var det om inte helt fullt, men nästan.

  Tack för kvällen på flotten Lasse! Du är en hedersman!

  2 svar till “Flottfärd.”

  1. Lotta skriver:

   Flotten är en trevlig utflykt!! :) Hoppas att ni inte blev alltför blöta….Det har vi blivit här i Lund ikväll.

  2. svenliljegrensr skriver:

   Nädå, det är tak över, men nog blev det det lite svalt på slutet!

  Kommentera