• Hem
 • RSS
 •  

  Avlyssnad.?!

  Läser om USA och den avlyssning som avslöjats. Inte för att jag blir speciellt förvånad. Nät tekniken finns så blir frestelsen för stor. Viljan att kontrollera och på så sätt kunna utöva makt är inte ny. Det nya är omfattningen.

  Ibland har jag sagt mig själv att eftersom jag inget har att dölja kan de avlyssna och fotografera mig bäst de vill, men jag börjar svänga. Det känns en aning obehagligt.

  På den här bloggen hade jag tidigare annonser som publicerades av Google och som i sin tur ersatte mig med en lien slant varje gång någon klickade på annonsen. Efter att jag frekvent skrivit om vår kamratförening Kommando Kellerman, Kommando lät väl för farligt för WordPress som säkert kontrolleras. Nåja, det kan kvitta, men lite ”lustigt” är det.

  Nu ligger säkert Janne Josefsson eller annan journalist i som en rem för att hitta någon som kan avslöja motsvarande i Sverige.

  Kommentera