• Hem
 • RSS
 •  

  Måste kvida lite

  Ni som känner mig och ni som läst här under lång tid vet att jag har haft och har fortfarande problem med min ryggrad. Efter 5 operationer för Spinal Stenos lär det bli aktuellt igen. Jag kan inte gå 50 meter utan stora besvär,sen är det kryckor som gäller.

  Vid två tillfällen, först den 19 december och senast i fredags har jag fått lagt det som kallas blockad som kan lyckas ta bort besvären på lite lång sikt. Förra gången vara jag smärtfri i ungefär 70 timmar. den här gången något längre. Nu återstår ytterligare en operation vilken inte är lika omfattande som de tidigare.

  Allvarligt talat så om inte det hjälper så måste jag skaffa mig t ex en Segway, kanske inte att rekommendera för en så gammal person. Nä eldriven rullstol. Tänk vilket perspektiv, att bli bunden vid rullstol för att kunna ta sig fram när cykel börjar bli vanskligt.Allvarligt så är det ingen sinekur att cykla i Malmö med tilltagande balansproblem o s v.

  Nu har jag kvidit färdigt och hoppas att Acke Olin bestämmer sig för att operera och att jag sen kan sikta på Vårruset. Ett rus under våren då jag springer i glädje över att kunna springa.

  Igår när bedövningen fortfarande satt i sprang jag en liten sträcka och mindes att det är kul att kunna det. Springa alltså!

  Kommentera