• Hem
 • RSS
 •  

  Sorg är jävligt-

  Sorg inträffar inte bara när någon dör. Sorg är också när något man, i någon mening,  haft i hela sitt liv inte längre är detsamma eller densamme. När de samtalen man fört, inte längre går att föra, när jag tvekar inför mötet eftersom jag /vi inte längre har samma förutsättningar. Klumpen i halsen, tårarna som bränner eftersom jag i hjärtat vet att det kommer bara att bli värre.

  Ärligt så gråter jag nu här vid datorn när jag tänker på det. Det gränsar till förtvivlan och jag lider med hans allra närmaste.

  Det var inte så det skulle bli !

  3 svar till “Sorg är jävligt-”

  1. Pontus skriver:

   Alzheimers?

  2. svenliljegrensr skriver:

   En variant, levy body demens.

  3. Lotta skriver:

   Nä, det var verkligen inte så här det skulle bli. Det kan nästan kännas som att de fina minnena kommer i skymundan ett tag, men i slutänden är det nog ändå dom som finns kvar. Tänker som du på de närmaste!

  Kommentera