• Hem
 • RSS
 •  

  Nu rullar det på.

  Det blev en nervig tillställning igår. Inte ens efter 3-1 med begränsad tid kvar gick det att koppla av. Större genomklappningar i  matcher har jag sett många gånger. Nu gick det vägen. Det märkliga är att efter matchen infinner sig inte den där himlastormande glädjen. Det är snarare en sorts lättnad, ett lugn som kommer över mig. Konstaterar att MFF var det klart bättre laget. Utöver det såg jag att den jag var så orolig över, Hysén alltså, inte syntes till så mycket som jag trott innan matchen, vilket betyder att vår coach och spelarna löst det problemet. En stund ini andra halvlek såg det ut som att IFK skulle komma igen, men efter Sobralenses ribbskott hände inte så mycket från göteborgarnas sida. En utjämning till 2-2 där hade kanske matchen fått ett annat slut eller sett annorlunda ut . Strunt samma. Pågarna gjorde en bra insats och MFF är med i guldstriden i allra högsta grad. Kanske en flytt av Hamad kommer att påverka, mern å andra sidan får vi på söndag antagligen svar på om Molins kan göra ett lika bra jobb på den kanten som han gjorde innan flytten För egen del så tror jag det och avsaknaden av ”Jille” kom inte att bli alltför stor, även om han tillsammans med Våra innerbackar var väldigt viktiga igår.

  Mot Öster gäller det att hålla tungan rätt i mun. Ett lag som slår IFE på Borås Arena måste man ta sig an med stor respekt. Nu har antagligen Elfsborg problem med trupp och tränare, men ändå. MFF har aldrig vunnit tävlingsmatch på boråsarnas nya stadion. Öster gjorde det övertygande igår.

  Det finns flera fallgropar på vägen fram. Ingen match är vunnen i förväg. Tänk på det.

  Nu skall laga en curry Rogan Josh på kalv.

  Framåt Malmö.

  5 svar till “Nu rullar det på.”

  1. Harald skriver:

   Jag tror faktiskt att jag såg din keps i en publikbild från matchen igår, det är inte många som har en sådan keps nu för tiden.

  2. svenliljegrensr skriver:

   Det är bara jag!! Den är från -79.

  3. Harald skriver:

   Då var det din keps jag såg>! Du var på TV, Sven.

  4. Kalle skriver:

   Jag tror ni kan få det svårt med djurgården. Inte minst om Rantie säljs..

  5. svenliljegrensr skriver:

   Alla matcher i Allsvenska är helt oförutsägbara. Du som djurgårdare är säkert medveten om det.

  Kommentera