• Hem
 • RSS
 •  

  Hasard.

  Malmötrafiken är inget man skojar med. Tre gånger idag har jag upplevt trafikanter som riskerat eget och och andras liv. En Audi A6 (REW xxx) körde slalom i 100 på Drottninggatan/Regementsgatan. En Mercedes 100 plus mot rött på regementsgatan. En cyklande dam mot trafiken.

  Man tar sig för pannan.

  2 svar till “Hasard.”

  1. Carlo skriver:

   I Kristianstad dräller det av folk som cyklar vänstertrafik.
   Ingen av dem födda under den tiden i Sverige.

  2. david skriver:

   Det vanligaste tycker jag är cyklister som tror att ”zebra-lagen” även gäller för dem som cyklar och bara åker rakt ut på övergångssällen och tror att alla bilar stannar. Förra hösten så var jag med om en incident när jag kom i bilen och en cyklist cycklade rakt ut fram för mig. Som tur var så fick jag nästan stopp på bilen och även hon på cykeln så vi rörde knappt vid varandra och hon stod upp hela tiden. När vi diskuterade efteråt så trodde hon att hon hade rätten på sin sida, dvs bilar ska stanna även när en cykel är på väg att korsa gatan på ett övergånsställe.

  Kommentera