• Hem
 • RSS
 •  

  Ny vecka.

  I natt, efter det att vi kommit hem från Stockholm och matchen i Norrköping, slog jag på datorn för att koppla av med att se Bron. Första avsnittet, första säsongen. Såg lite av det när serien började men av någon anledning fastnade jag inte . I natt fastnade jag och skall strax se andra avsnittet. Fortsätter det som det började väntar många högtidsstunder.

  När jag vaknade märkte jag att jag smålog för mig själv. Ni som följer den allsvenska fotbollen förstår varför, och ni som vet vem jag är förstår varför. MFF är ”itta i tabellen”. Jag skall vara helt ärlig och vidgå att jag inte trodde på mer än en poäng igår efter insatsen mot Djurgårdens IF senast. Därför är jag glad och överraskad och småler lite hela tiden. Spelstandarden måste ändå upp ett snäpp om jag skall ha samma leende på läpparna efter matchen mot Helsingborgs IF på onsdag. Men HIF verkar inte vara på topp så möjligheten finns. Dessa matchen mot HIF lever sitt eget liv och går inte att tippa.

  Sex timmars sömn i ett sträck hör till ovanligheterna. Det blev så och det gör leendet lite bredare.

  Noterar också en av svensk golfs största framgångar. Grattis till pokalerna Henrik Stenson! Någon propagerar för bragdguldet. Nja, vi får väl se vad som händer framöver och vad som hänt hittills i år. Skall fundera på den saken.

  Sen får jag en påminnelse om att jag skall till tandhygienisten idag. Den vetskapen raderar bort leendet.

  Imorgon får jag förutsättningarna som gör att jag kanske måste bestämma mig för min  ryggoperation på ”bortaplan”. Jönköping, Halmstad eller Ängelholm. Det är inte lätt att veta vilket som är bäst. Singla slant kanske.

  Nu har väl någon inom polisen ”skitit i fläkten”. Någon har upprättat ett register över 4000 romer bara för att de är romer. Det får nog någon ta ansvar för och får ta konsekvenserna. Så får man inte göra!

  Vad är det som fascinerar med sporter som boxning och nu det senaste MMA. Sporter som går ut på att deltagarna bara har en sak för ögonen, att skada sin motståndare så mycket det bara går.

  Dagens rätt på Atmosfär den här veckan är rimmad fläsklägg med rotmos. Det blir ett besök.

  Nu är det kaffedags och tidningsläsning. Ha en underbar vecka.

  3 svar till “Ny vecka.”

  1. Lotta skriver:

   Skönt att bilresan gick bra! Bron…den har jag missat helt! Borde kanske se den jag också.
   Mycket sport blir det….MFF vann och sen Henrik Stensson…Det var spännande, men aldrig onödigt spännande, men så kul!! Enda smolken i söndagens sportglädjebägare var LUGIS förlust mot Malmö i premiären.

   Registret över romer….man måste undra vart vi är på väg?

   Ha en bra dag!

  2. Jan skriver:

   Väljer du Jkpg kommer jag och hälsar på!

  3. svenliljegrensr skriver:

   Hoppas fortfarande på Malmö, men Jönköpingskliniken har jag hört gott om.

  Kommentera