• Hem
 • RSS
 •  

  Så var det sagt och kan inte tas tillbaka.

  Bo Lundgren den förre moderatledaren har nu som andre man i Sverige insett att landet är i kris och bör styras av en en samlingsregering. Nåja,inte exakt samlingsregering men nästan.

  Landet är i kris på alla områden om man lyssnar på ekonomer och många andra förståsigpåare.

  S+M skulle blida en stark regering och med C, Fp och Mp i kjortellfållen skulle det nog gå som en dans , Arbetarpartiet och Nya arbetarpartiet har ideologier som som ligger väldigt nära numera. Annat var det på Tages och Jarls tid. Då var en sosse en sosse och en högerman en högerman och en kommunist kunde utan att skämmas alltför mycket kalla sig kommunist. Bönder var bönder. Folkpartiet? Ohlin ekonomipristagare i ekonomi till Alfred Nobels minne.

  Tycker ni jag ironiserar?. Jo, men bara lite..

  Vad som kommer att ske efter valet om det vet vi bara en sak riktigt säkert, och det är att SD inte kommer att få någon ministerpost. Så, dela ut posterna på de andra partierna efter procenttalet man får i valet.. Saken är klar. Nästan. 

  Förstatliga skolan, Förbjud konfessionella friskolor. Avskaffa landstingen. Krymp Riksdagen. Inför republik.  Där har ni lite att jobba med. Nato skall väl inte bli något större problem. Social värnplikt kan väl diskuteras.

   

   

  Kommentera