• Hem
 • RSS
 •  

  Medlemsmöte i Malmö Fotbollförening.

  När jag nu smält intrycken från medlemsmötet vill jag säga att med mitt perspektiv bakåt så framstår detta som det bäste genomförda och professionellt upplagda..
  Detta oavsett vilka synpunkter man kan ha på innehållet.
  Klubben framstår som allt mera seriös i alla avseenden vad gäller det jag kan se.

  Saknade min vän Peter Åhlander. Krya på dig Peter.

  Håkan Jeppssons inledning var helt tydlig och klar på de allra flesta punkterna. Klara tydliga svar inom de ramar man givit löfte om. Denna tystnadsplikt känns lit konstig. Vad är /var Norling rädd skulle hända.

  Per Ågren framstår i en oerhört balanserad, kompetent och förtroendeingivande sportchef.

  Annas dragning om MFF och varumärket fick mig att fundera över om den nuvarande organisationen kommer att räcka till.Låt oss hoppas på ett bra tränarbyte.

  Min önskan är att

  Herregud. Jag kan inte hitta någon med Dannes meriter i norden.

  BP:s tränare skvallras det om och Peter Gerhardsson och den där Lennartsson.

  Men visst vinner vi guld igen! 2014

   

   

   

   

   

  5 svar till “Medlemsmöte i Malmö Fotbollförening.”

  1. Carl Palmehag skriver:

   Nej, det finns nog ingen som Danne i Norden. Men kanske är han för nära truppen fortfarande eller i alla fall så tror man det i ledningen. Därför planerade man ett eller två år till med Norling och sedan skulle Danne vara klar för att ta över. När Norling förstod detta och att det begränsade hans möjligheter att få mera inflytande, valde han att flytta till Norge i stället. Så på ett ungefär tror jag att det är. Att det skulle var hämnd eller så tror jag inte en sekund. Han ville bara inte vara en som tränade MFF ”i väntan på”.

  2. david skriver:

   Att Daniel är för närat truppen tror jag inte är ett problem, gick det att hantera som andratränare är det inget problem att hantera som förstatränare.

   Jag tror att orsaken till avhoppet stavas pengar vilket inte är så konstigt, det är inte många av oss som skulle tacka nej till dubla lönen även om trivs på sitt nuvarande jobb. Jag tror att de flesta av spelarna skullle agera på samma sätt om de hade möjlighet att få dubbla lönen genom att flytta till Norge.

   Norling skulle aldrig gå ut med att det var ekonomiska skäl som gjorde att han slutade så han har lindat in det i att det fanns samarbetssvårigheter trots allt och att han inte vill gå ut med det för att inte skada MFF. Om den officiella förklaringen hade varit samarbetssvårigheter med Ågren och andra i ledande positioner hade det klagats mycket på forum och läktare.

  3. svenliljegrensr skriver:

   När han nu ville sluta så tycker jag detta har gått smärtfritt och tid finns att hitta ersättare. Det är bara RN som lämnar. Resten av staben är kvar. Är det lättast att ersätta en förste eller en andretränare när hela Norlings stab är kvar?

  4. JBL skriver:

   Måtte inte inaveln i den svenska tränarkåren får fortsätta till MFF. Danne är inte mogen än

  5. svenliljegrensr skriver:

   Då får du nog rätt men jag tror det är fel. Frågan är om Daniel vill.

  Kommentera