• Hem
 • RSS
 •  

  Annorlunda jul

  Den här julen blir annorlunda mot andra jular. Våra familjer finns med andra den julhelgen och det är om jag minns rätt första gången det händer under de 37 jular vi varit tillsammans. Erkänner att en viss saknad infinner sig efter alla vi har varit vana att se kring och med oss. Samtidigt så kommer vi att njuta en annorlunda helg med ett matupplägg som inte är traditionellt. Det blir en massa godsaker. Skinkan och kålen blir lunch på   julafton tillsammans med min löksill. Möjligen en nubbe till. O.P.  eller Herrgårds. O.P. känns mer kväll. Det blir nog Herrgårds till lunch.

  Det blir en bra jul för alla. Ingen snö och lagom av allt.

  En önskan har jag inför julen, och det är att MFF presenterar en ny tränare dan före dan!

  Ett svar till “Annorlunda jul”

  1. Lotta skriver:

   Det är konstigt när julen inte är som den brukar. Inte för att det behöver vara fel, men annorlunda blir det.
   Jag minns ett år, jag tror att det var 2001 när jag och barnen firade julafton bara vi tre. Det var verkligen en julafton med blandade känslor, framförallt för ungarnas skull. Men å andra sidan så kan man ju tänka att julafton bara är ännu en dag i raden och även om man inte är tillsammans med hela familjen så finns alla i hjärtat ändå.

   I år var första gången sen 2007 som jag och Zabina fick vara tillsammans på julafton och det var nog det som betydde mest av allt den här gången!!

  Kommentera