• Hem
 • RSS
 •  

  Planering av operation.

  Operationen av min rygg den 4/11 -13 blev misslyckad. Det betyder att det blir ett nytt ingrepp. Då tycker jag det är rimligt att en ny operation skall utföras utan att jag skall börja om från början i kön.

  Men så är det MR, blockad  och operation med början längst bak i kön. Det irriterar mig. Det kommer antagligen att ta ytterligare ett år av mitt liv innan jag får möjlighet att leva ett utan begränsad rörelsefrihet vilket inverkar menligt på min fysiska status i övrigt.

  Nu skall jag börja jaga de olika instanserna. Med början idag, till vad verkan de hava kan.

  Håll tummarna..

  2 svar till “Planering av operation.”

  1. Peter Kastensson skriver:

   Jaga dom med blåslampa, Sven!

  2. Rikard Sandén skriver:

   Håller tummarna och önskar dig lycka till!

   /Rikard

  Kommentera