• Hem
 • RSS
 •  

  Nu har jag börjat.

  I förra veckan köpte jag en motionscykel på Blocket för 200 kronor. Den är fullt fungerande och idag gjorde jag mitt första ”pass”. Det visade sig att min ork är lika med noll vilket jag nog misstänkte. Det känns alldeles förfärligt och jag misstänker att min status kan vara livsförkortande. Så det är en uppgift  jag får ta mig an med stor beslutsamhet. Jag har aldrig tränat. Inte sen lumpen då jag hade mycket bra kondition och kunde springa hur långt som helst i bra tempo. Tyvärr har jag ingen glädje av det idag, Det är bara att sätta igång vilket jag gjort idag.  Det blir ett tvång som förhoppningsvis kommer att övergå i ett behov. Det sägs att det kan bli så.

  2 svar till “Nu har jag börjat.”

  1. Peter Kastensson skriver:

   Kört hårt, Sven. Det lönar sig!

  2. Lotta skriver:

   Kämpa på!!

  Kommentera