• Hem
  • RSS
  •  

    Fortsättning……

    Idag kl 07.0 tog jag plats i väntrummet på Röntgen på SUS. Bestämde mig för att sitta tills jag kunde komma in på ett återbud.  Beredd att sitta till klockan ett bara för att få den delen av operationsförberedelserna . För att avklarad. För att underlätta väntan köpte jag en kriminalroman av Leif G.W Persson. Jag han läsa sextio sidor innan jag till min stora tillfredsställelse blev inkallad för MR.. Klockan 10.00 var jag röntgad och klar. Om jag inte tagit denna möjligheten hade jag kunnat få en tid fram i april. Det hade fördröjt min eventuella operation  med 2 månader. Nu har jag satt upp mig för en blockad på neurologen i Lund. Detta för att förberedelserna skall klaras av så snabbt som möjligt och bereda väg för ingreppet..

     

    Kommentera