• Hem
 • RSS
 •  

  MFF-AIK

  En stormatch. Två anrika lag.Båda tippade topplag. Det jag borde känna är spontan glädje över att det är matchdags och att ”vi” leder AS. ”Vi” har hemmaplan mot en toppkonkurrent. Allt upplagt för fest.

  Då gnager det ändå. Oron över om allt kommer att flyta på med bra fotboll och ett evenemang som rullar på utan incidenter.
  Jag vill vädja till alla mina supporterkamrater att avstå från sådant som inte är tillåtet under arrangemanget. Låt mig och alla andra lämna vår ”Himmaborg” med ett leende på läpparna. Tre poäng och en match där fotbollen och kärleken till laget spelat huvudrollen.
  Tack för det!

  5 svar till “MFF-AIK”

  1. PW skriver:

   Det blev väl en bra match Sven? Fantastisk inramning och bra tryck på läktaren. Matchen riktigt bra, dock borde vi tagit 3 poäng.

  2. Carl Palmehag skriver:

   Tänker ändå att den publik som inte ville elda reagerade oerhört skarpt och så dessutom Gisches och Rosenbergs tydliga ogillande faktiskt var en tydlig demonstration av hur ”vi” vill ha det.

  3. svenliljegrensr skriver:

   Mycket bra och tydligt.

  4. Bengt Åke skriver:

   När jag bokar en ledig bra plats på Ticnet hamnar jag nästan alltid bland årskortsinnehavare, MFF are i tröjor och halsduk. Så också igår. Igår lite besvikelse, suckanden, till sist glädje över poängen och respekt för ett lag som visar moral. Lugna sansade människor. Utom när det tändes bengaler. Buanden och kommentarer som översatta till anständig svenska betydde, ”vi vill inte ha er här ”. Plus beröm till Gische och Rosenberg.
   För övrigt var ju några banderoller i AIK klacken riktiga lågvattenmärken.

  5. Harald skriver:

   Ja, Gische och Mackan visade tydligt ledarskap, de vågar stå upp mot folk som inte arbetar för lagets bästa.

  Kommentera