• Hem
 • RSS
 •  

  Nu jävlar skall det hända.

  Det börjar bli en sen måndagskväll. Mer än på länge upptar MFF:s öden och äventyr mina tankar.Det är besvärande att vara så hängiven en sak. För min del blir jag per definition pessimistisk. Tror inte på seger och avancemang. Jo egentligen, men är det realistiskt. Nä, efter utspelningen vi bestods i Österrike bör saken vara klar. Vi gör sorti med dunder och brak. Ett bättre lag gör processen kort med mitt MFF.

  Ungefär så går väl ett rationellt resonemang. Men, fotbollsmatcher lever sitt eget liv, och har ett oförutsägbart scenario.

  Salzburg kommer till Swedbank Stadion, som för tillfället döpts om till Nya Malmö Stadion, som stora favoriter till avancemang till gruppspelet i CL. Vad MFF minst behöver gör är att vinna med 1-0.Möjligt? Självklart.  T o m denne pessimisten ser möjligheten. Fullsatt. Ett blått stadion. Tryck och kärlek kan inspirera väldeliga!

  Vi vet, vi kan,1-0 till Malmö!

  Kommentera