• Hem
 • RSS
 •  

  Facebook.

  Jag har nu varit ansluten till Facebook under ganska lång tid, i två omgångar. Den senaste under ett par år.

  FB är en fantastisk företeelse, där alla kan komma till tals. Det finns grupper som bereder stor glädje och information, men dessvärre också ger utrymme åt propaganda för alla möjliga företrädare för ideer och tankar som kolliderar med mitt sätt att se på världen, och vårt land.

  Jag inser och anser att det skall finnas utrymme för även det som i mina ögon gränsar till extremism. Ibland har jag försökt föra fram tankar som kolliderar med många av dem som har annorlunda syn på brottslighet, invandringspolitik och angränsande ämnen.  Extrema åsikter tar   sitt ursprung i rädsla,  Jag har inte extrema åsikter och är inte heller rädd för hur det ser ut i vårt samhälle. Jag har ibland synpunkter på hur samhällets sköts på många olika områden. Jag läser förtvivlade inlägg på nät och i tidningar om hur vårt samhälle kommer att tas över av krafter som som kommer att införa lagar som stammar från främmande religioner . Hur man kommer att förvandla vårt sekulariserade samhälle till ett samhälle  som kommer att lyda under sharialagar.

  Jag har också noterat hur delar av den invandrade befolkningen inte lever upp till de normer vi hittills har levt under i Sverige. Detta är ett problem som vilken regering som nu kommer att regera måste ta reda på. Det är oacceptabelt att gängvåldtäkter får passera utan straff. Jag kan ta fler exempel, men ni känner redan  till vad jag menar. Dessa brott tillskrivs ryktesvägen invandrarpojkar. Även annan brottslighet av lindrigare och grövre art knyts också till dessa grupper. Vad som är sant och inte sant vet jag inte. Har ingen insyn, men det är illa nog att detta sprids i samhället.

  Jag kräver av de partier som nu regerar, hur länge det varar att de tar ansvar för den utveckling vi ser..

  Utöver det kan jag säga att den tidvis vulgära debatt som pågår på FB får mig ibland att kräkas.

   

  Kommentera