• Hem
 • RSS
 •  

  Allsvenskan 2015.

  Nu är det strax dags att tippa hur årets Allsvenska slutar. Jag har lyckats ”hyggligt” de två senaste åren, men i år blir det svårare än tidigare år..

  Vägar jag tropå det jag ser i MFF.  Träningsmatcherna mot lag som inte riktigt räckt till. Där räknar jag in cupmatcherna ända tills mötet mot ett lag som kommer att vara med däruppe när serien är slut. En duktig tränare med ett lag som både kan försvara och som kan trilla bolla riktigt hyggligt. Mot det laget kom MFF till korta. ÖSK eliminerade MFF i Svenska Cupen. Det var bittert.. Underprestationer på flera fötter. Jag hoppas det var tillfälligt. om inte är seriesegern och favoritskapet en illusion som kan spricka.

  Skall fundera ett par dagar till innan jag tippar. Det kan hända mer i både MFF:s och andra klubbars bemanning. Det vill jag först se.

  Men, guldfavoriter är MFF än så länge.

  Ett svar till “Allsvenskan 2015.”

  1. Per Mix skriver:

   Om vi får ihop laget så vinner vi. Men IFKG är inte alls ofarliga. Både vi och de har en hygglig bredd också. Men det behövs för Europaspel med flitigt matchande. Det såg vi förra året om inget annat. Den truppen var egentligen inte bred nog på toppen, men tack vara ett mål i 91 pga en målvakts- mittbacksmiss så gick det vägen och vi har 226 millar i ek. 15 år eftr att vi nästan var utplånade ekonomiskt. Tack Zlatan!

  Kommentera