• Hem
 • RSS
 •  

  Det blir åtminstone en bortamatch i år.

  Idag köpte jag biljett till IFK Göteborg borta.  Femte sista platsen på den sektionen. IFK borta är en match alltid som kittlar lite extra.

  MFF har en förhållandevis  tuff start i årets Allsvenska. Sundsvall borta till att börja med. Nykomlingar sprattlar alltid emot lite extra. Nytt konstgräs hitills obekant för årets MFF. Kanske träning dagen innan.

  Utöver det har veckans träning med kraftigt decimerad trupp p g a landslagsspelare borta kanske blivit ett litet streck i räkningen för Åge Hareide. Missad träningsmatch is också ett aber.

  MFF favorit men får se upp med ett lågt spelande sundsvallslag som med en och annan kontring kan stå emot ett på pappret överlägset Malmö. x2

  3 svar till “Det blir åtminstone en bortamatch i år.”

  1. Per Mix skriver:

   Det är inte alls säkert att det lagbygge som tar sikte mot internationella matcher nödvändigtvis är det bästa för Allsvenskan. Det kan bli helt felbalanserat också. Här hemma får vi väldigt få omställningar eftersom vi har bollen väldigt stor del av matcherna.
   Men bra spelare är väl bra spelare. Så det ska förhoppningsvis funka bra.

  2. Harald skriver:

   Usch ja, Sundsvall är en mardrömsmotståndare i inledningen.

  3. Joseph Elanga skriver:

   Premiärmatchen satt ju som en pinne i röven! Synd bara på den felaktiga utvisningen på Adu, men det ska nog funka med en trebackslinje mot ett AIK med ett decimerat anfall.

  Kommentera